Publicat în Merita promovat

Hai sa donam sange!!!!

11698713_866974943339740_448730167374783048_n

Nu am inteles niciodata de ce in Romania oamenii au imaginea asta proasta despre donat sange, de ce lumea nu merge pur si simplu, de ce trebuie sa ti se ofere ceva in schimb pentru a face lucrul asta. dar avand in vedere ca deocamdata acolo suntem mi se par super interesante campaniile de mobilizare a oamenilor pentru a dona sange.

Recunosc, nu prea stiu ce se va intampla la UNTOLD Festival, dar pentru ca s-au parteneriat cu Institutul National de Transfuzie Sanguina nu pot decat sa ii admir. Daca donati sange in perioada 10-24 iulie la unul din centrele regionale sau judetene aveti pret special pentru cumpararea abonamentului la festival. In plus in perioada 17-19 iulie in Bucuresti si 20-21 iulie in Cluj, vor fi instalate centre mobile pentru donarea de sange iar donatorii in aceste centre vor primi direct un bilet de o zi la festival.

SI campania asta m-a facut sa ma gandesc ca mi-ar placea sa lansez o campanie personala pe durata celor cateva zile cat voi sta la Tulcea. Sa imi mobilizez prietenii si rudele si sa mergem sa donam sange. O activitate de facut impreuna. 🙂 Un fel de challenge. O iesi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s