Publicat în Berin

A murit Knut!

Scriam despre Knut cand povesteam despre Gradina Zoologica de la Berlin anul trecut. Knut, dragutul ursulet polar care a devenit intre timp ditamai ursuloiul polar de cateva sute de kilograme este singurul urs nascut in captivitate la Gradina Zooligica din Berlin in ultimi 30 de ani. Pe langa evenimentul nasterii se mai adauga si faptul ca a fost refuzat de mama la nastere si ca unul din ingrijitori a fost cel care l-a crescut.

Una peste alta, ursul polar a devenit vedeta gradinii zoologice din Berlin si a adus acesteia o gramada de bani. Knut este marca inregistrata si din cauza lui sau datorita lui mai bine zis gradina zooligica din Berlin si-a inumltit cu mult numarul vizitatotilor. Cand am fost acolo, unul din putinele locuri din gradina unde lumea se inghesuia sa admire animalele si unde trebuia sa astepti, sa te impingi, sa te ridici pe varfuri ca sa vezi animalele era evident locul in care era Knut.

Dar magicul Knut a murit ieri, la numai 4 ani. A fost gasit plutind, mort in bazinul din cusca lui si vreo 600 sau 700 de vizitatori l-au vazut asa ieri. Inca nu se stie de ce a murit pentru ca nimeni nu se astepta si ursi polari in captivitate au o durata medie de viata de 30 – 35 de ani.

4 gânduri despre „A murit Knut!

  1. Cel care l-a ingrijit s-a prapadit de ceva timp, atac de cord. Ma gandeam ca poate ursuletul a simtit lipsa acestuia atat de intens incat a decis sa-i fie alaturi. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s