Publicat în Carti

Si iar despre carti

1. Ce carte ati alege sa deveniti? Ce carte v-ar placea sa recititi din nou si din nou si din nou?

Cu riscul de a ma repeta, ezit intre doua Memoriile lui Mircea Eliade si Long walk to freedom a lui Nelson Mandela. Daca as putea realiza macar 10% din ce au realizat oamenii astia m-as putea considera multumita. Si in plus, cred ca de fiecare dara cand citesti una din cartile astea nu poti decat sa te simti motivat si sa vrei mai mult!

2. Considerand ca nu se mai pot tipari carti vreodata, vietile diversilor oameni devin ele insele legende, epopei si drame recitate. Viata dumneavoastra ce ati dori sa fie? Poveste de dragoste, roman de aventuri, carte de filosofie?

Eu clar ma vreau roman de aventuri!!!! De cate ori in coliparie, citind romane de aventuri nu ma imagineam in pielea personajelor!

3.Cat de departe ati merge pentru cuvantul scris? Considerati ca sunteti acum 4-5 secole, exista inca dansuri si muzica si cantari si povestiri si toate cele, doar scriitura nu. Cat de tare v-ar lipsi?

Zilele mele ar fi cu siguranta mult mai lungi, mai triste, mai singure si mai plictisitoare. Si daca puteam inca din copilarie sa ma imaginez in pielea personajelor de ce nu as fi fost si o minunata eroina cara sa inventeze scrisul?

4.Daca v-ati transforma ACUM in carte, cate pagini ar avea si ce ar fi?

Ar fi un jurnal neterminat al unui scriitor cu muuulte planuri de viitor, deci pagini poate ca nu ar avea foarte multe pentru ca esentialul inca nu a fost scris.

3 gânduri despre „Si iar despre carti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s