Publicat în Deprin lume adunate

Dansez pentru tine varianta franceza

Se pare ca formatul emisiunii chiar are succes peste mari si tari pentru ca au adoptat-o si francezi. In stil ceva mai diferit dar oricum cu concurs de dans. Bine, eu sun de parere ca francezii sunt mari amatori de telerealitate si tot felul de concursuri ce au in ele ceva telerealitate si nu ma mira ca o regasesc si aici desi nu e chiar acelas lucru ca in Romania. „Danse avec les stars” nu are partea „caritabila” din dansez pentru tine, parte care cred eu a facut emisiunea atat de atractiva si vizionata in Romania. Aici un „star” ca e el fotomodel, cantarez, actor, prezentator de televiziune face echipa cu un dansator profesionist care este in acelas timp si coregraf pentru dansurile invatate. Au un dans pe saptamana, numai ca fiecare echipa are alt dans de pregatit nu e acelas pentru toti. Si apoi sistemul e acelas, juriu „profesionist” si o echipa iese in fiecare saptamana. Cate echipe au fost la inceput nu stiu, care este premiul pus in joc nici asta nu stiu. Vazusem reclama la televizor saptamanile trecute si m-a facut curioasa si saptamana trecuta primbandu-ma cu telecomanda de pe un post pe altul am dat de emisiune si m-am uitat. Cu doua exceptii reprezentarile au fost mediocre si a fost funny si in acelas timp ciudat sa o vad pe Adriana Karambeau, inalta, frumoasa de pici incurcandu-si picioarele si chinuindu-se sa danseze o samba….si nu i-a iesit mare lucru. In schimb Sofia Essaidi, o cantareaza frantuzoica iesita tot dintr-un concurs de telerealitate de altfel m-a surprins prin cat de bine a putut sa danseze.

4 gânduri despre „Dansez pentru tine varianta franceza

  1. Si la italieni e la fel ca la francezi „Ballando con le stelle”. Pacat ca nu merge videoclipul… O sa-l caut pe Youtube, poate-l gasesc, ca m-ai facut curioasa. 😉

  2. @ Margeluta nu stiam ca si italieni il au. Si nici nu stiu de ce clipul meu pus de pe youtube nu merge 😦 Cauta eventual cu numele tipei cred ca o sa gasesti.
    In schimb daca compar emisiunea cu nebunia pe care a creat-o Dansez pentru tine in Romania, nu are nici o legatura, are mult mai mare popularitate la noi!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s