Publicat în Deprin lume adunate

Barbatii si sportul la televizor

Intr-o seara saptamana trecuta am iesit de la munca si mergeam spre casa. Am facut jumatate de drum cu unul din colegi care zicea ca e destul de obisit si abea astepta sa vina weekendul. Era putin nemultumit ca urma sa munceasca si sambata si avea dor duminica libera. Cum zicea ca abea asteapta ziua libera mi-am imaginat ca o sa vrea sa profite de ea la maxim si l-am intrebat ce planuri are pentru duminica. Mi-a raspuns pai dimineata la 9h30 tenis. Nu a apucat sa continue ca eu impresionata ca se trezeste sa faca miscare am intrebat unde merge si daca merge sa joace tenis undeva pe teren sau daca merge la vreo sala sa joace squash. El mi-a raspuns ca nuuuuu, la 9h30 incepe la televizor nu stiu ce turneu de tenis si se va trezi sa se uite. Mmmm…ok. Apoi a continuat ca pe la 12 si ceva mai e o competitie americana de patinaj si ca dupamiaza la 4 sau la 6 este handbal si ca va fi ziua lui de odihna perfecta. Cand a vazut ca ma uit asa putin suspect la el mi-a zis ca e mare fan de sport si ca atunci cand sunt diverse competitii importante care au loc pe alte continente se trezeste si in miezul noptii ca sa se uite la el.

Trbuie sa recunosc ca nu stiu cum este sa fii atat de pasionat de ceva, nu cred ca as putea sta o zi intreaga in fata televizorului sa ma uit la aceleasi chestii. La inceput m-am gandit ca colegul meu de munca exagereaza dar apoi mi-am adus aminte ca am si un frate care tot lafel era inebunit cu fotbalul, nu rata nici un meci, avea caiete in care isi scria echipele cu toti jucatorii, titularii si rezervele, transferurile de la o echipa la alta si asa mai departe.Spre norocul meu EL nu face parte din acei barbati inebuniti dupa fotbal sau dupa vre-un sport. Adica daca urmareste un campionat mondial sau ceva nu ma deranjeaza, din moment ce se intampla doar din cand in cand.

4 gânduri despre „Barbatii si sportul la televizor

  1. Eu ma uit foarte rar la tv, dar Al Meu Ca Bradul nu pierde niciun meci al Stelei, timp in care nu mai vede, nu mai aude nimic in jurul lui! Parca e in transa! :)))))) A, sa nu uit! Mi-am permis sa te lepsuiesc, sper ca nu te deranjeaza! 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s