Publicat în Uncategorized

Orasul de vis

Orasul de vis” este o campanie lansata de Evenimentul zilei si care isi propune sa desemneze orasul din Romania in care se traieste cel mai bine. La concurs participa 15 orase si fiecare dintre ele este promovat in cate o saptamana pe pagina dedicata campaniei. Cele 15 orase sunt Arad, Bacau, Brasov, Braila, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Timisoara si Bucuresti.

Pe pagina dedicata fiecaruia dintre orase gasiti fotografii si informatii dar si articole si interviuri cu persoane publice de acolo.

Castigatorul este ales prin votul „publicului”, o evaluare facuta de „public” in functie de cateva criterii (infrastructura, administratie, sanatate, dezvoltare economica, cultuta si educatie,siguranta si mediu) si o evaluare facuta de Evenimentul zilei.

Desi campania se va termina in luna iulie si au mai ramas inca 5 orase de prezentat si promovat Brasovul este deja in capul clasamentului. Si sincera sa fiu, eu cred ca va si ramane.

2 gânduri despre „Orasul de vis

  1. Hm… Binele asta e chiar relativ. Daca e sa ne luam dupa situatia actuala din Romania, mai bine fugi si nu te mai uita inapoi!
    Daca e sa ma limitez la alte aspecte, Brasovul este un oras in care se traieste bine: e curat, e la munte, e istoric, e frumos in fiecare anotimp.
    Daca ai bani, e frumos oriunde :). Daca nu…

  2. Da, totul e relativ in concursul asta si e asa cum zici tu, daca ai bani e bine si frumos oriunde.
    Dar e interesant de vazut daca va castiga un oras mare sau unul mai mic, la modul ca daca castiga un oras mare e posibil ca acesc castig sa se datorezez de fapt doar numarului mare de locuitori de acolo.
    Cat despre Brasov, e unul din orasele mele preferate din Romania.:)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s